Butikk

Her vil vi legge ut et utvalg av det du finner i Galleri Smalgangen. Tanken er å la deg vindusshoppe, la deg som bor langt unna få handle, eller la deg få et innblikk i hva du kan finne her hos oss i den fysiske butikken.

Vi gjør oppmerksom på at en del av våre produkter finnes det kun én av. Derfor må vi ta forbehold om at varen kan være solgt i fysisk butikk før vi ser en ordre, eller før vi får oppdatert lagerstatus. En del varer er kun på forespørsel, og blir produsert på bestilling.

Anne Kristine Mjelva

Jeg har alltid hatt en fasinasjon av det å kunne skape noe utav nesten ingen ting: kun en idè, hender og en klump leire.

Anne Kristine har jobbet som keramiker siden tidlig 80-tall. Det som lenge har vært hennes uttryksform er leirgods og penseldekorer, med tydelige penselstrøk og detaljer i skrafitto.

I de senere år har hun jobbet mer med RAKU teknikker. Mjelva bruker sin "arv fra pottemakeren" ved å dreie gode former, i kombinasjon med det uforutsigbare uttrykket fra brenneteknikken. Dette har gitt henne muligheten til å utforske et helt nytt område innen keramikken når det kommer til dekor.

Anne Kristine Mjelva er godkjent lærebedrift i keramikerfaget og har lærling på verkstedet.

Ingrid Kristine Lund

Keramikk som blir en del av dine hverdagsminner

Ingrid Kristine Lund er andre generasjons keramiker, og har gått i lære hos sin mor Anne Kristine Mjelva. Nå driver hun sitt eget keramikkverksted under merkenavnet ingridk. Ingrid Kristine er godkjent som lærebedrift og har lærling i keramikerfaget.

"Min keramikk bærer med seg en fortelling om hvordan den er formet, designet og foredlet. Produktene bringer med seg en ekstra følelse av at dette er noe unikt, produsert av menneskehender." Ingrid Kristine

Billedkunst

Vi har også et utvalg billedkunst i Galleri Smalgangen. Hovedsaklig grafikk uten ramme, men vi hjelper deg gjerne med innramming.

Kunstnerne vi har representert i Smalgangen er:

Ragnar Almén, Åke Berg, Tone Flesche, Gro Fraas, Jan Harr, Eli Hovdenak, Svein Erik Larsen, Rolf Nerli, Beate Strindberg, Yngve Reidar Vold

© 2023 by Hair & There. Proudly created with Wix.com