top of page
  • Forfatterens bildeIngrid Kristine

Åpning av nye Galleri Smalgangen

Oppdatert: 28. feb. 2018

Det er med stor glede at vi kan invitere deg til oss på nyåpning av Galleri Smalgangen første helg i mars 2018 (03.-04. mars). Vi har pusset opp konseptet, hjemmesiden og fysisk butikk! Nå vil vi vise og fortelle våre tanker om det nye konseptet. Håper du vil komme og se hva vi kan tilby!


Galleri Smalgangen er først og fremst et keramikkverksted, med utsalg av lokalt produsert keramikk. Galleriet ble startet i 2004 av keramiker Anne Kristine Mjelva, som har drevet som keramiker siden 1980. I 2010 startet også datteren til Mjelva, Ingrid Kristine Lund, opp som lærling i keramikerfaget med moren som læremester. De to driver nå Galleri Smalgangen sammen. Galleriet har gjennom årene utviklet seg til å bli mer enn et keramikkverksted. Her satser vi på de unike håndlagde varene som komplementerer vår keramikk, samt et utvalg billedkunst fra lokale kunstnere. Mjelva og Lund har også hver sin lærling i faget, og Galleri Smalgangen har dermed blitt et senter for videreføring av et historisk viktig fag, nemlig keramikerfaget.


Dette er utgangspunktet for vårt konsept, som er å la deg som besøkende ta del i vår hverdag som håndverkere. Du kommer rett inn i verkstedet der vi jobber, og kan på den måten se både prosess og resultat i et og samme lokale.

Under åpningshelgen vil vi ha demonstrasjoner på dreieskiva, der du selv kan se hvordan vi lager utvalgte produkter fra butikken. Vi vil være tilstede for å fortelle om og forklare hva vi jobber med, og om vårt nye konsept med større fokus på keramikken og håndverket (og mindre på billedkunst). Det blir servert kaffe, te og kaker til alle kunder, og vi setter sammen noen hyggelige åpningstilbud i butikken.Følg gjerne med på facebookarrangementet for å holde deg oppdatert: Nyåpning av Galleri Smalgangen


77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page